WIE ZIJN WIJ

2Settle Mediators & Juristen

Bij 2settle mediators & juristen zijn mediators werkzaam die tevens jurist zijn. Hierdoor zijn klanten verzekerd van een goede juridische en fiscale begeleiding. Daarnaast hebben klanten de gelegenheid te kiezen tussen een oplossing in mediation, bemiddeling of een procedure.

“Een conflict overkomt je, een gevecht is een keuze.”

“Samen met u proberen we er het beste van te maken.”

Mr. Annet van Rijn

Annet van Rijn is universitair geschoold jurist en MfN / ACB geregistreerd jurist mediator met zowel de specialisatie familie- en echtscheidingsmediation als strafrechtmediation. Zij heeft brede ervaring in de zakelijke wereld en is als jurist aan een advocatenkantoor verbonden geweest. Echter het lijnrecht tegenover elkaar uitvechten van een conflict binnen de advocatuur, heeft plaats gemaakt voor de gefaseerde gesprekstechniek van mediation. Hierdoor wordt het geschil overbrugd in plaats van vergroot, met behoud van het juridische aspect.

Annet is initiatiefneemster van het echtscheidingshuis.

Mr. Heleen Jeurissen

Mr. Heleen Jeurissen is eveneens universitair geschoold jurist en MfN geregistreerd mediator. Tijdens haar master aan de universiteit Maastricht heeft zij zich onder meer verdiept in het arbeidsrecht. Daarnaast heeft zij vele jaren aan ervaring opgedaan op het gebied van personen- en familierecht tijdens haar werkzaamheden als jurist binnen de advocatuur. De manier waarop een conflict wordt aangepakt binnen de advocatuur begon haar echter steeds meer tegen te staan, vandaar dat zij de keuze heeft gemaakt haar verdere carrière als mediator voort te zetten. Een conflict zo oplossen dat beide partijen met een tevreden gevoel verder kunnen gaan geeft haar veel meer voldoening dan het winnen van een zaak ten koste van een ander.