Arbeidsconflict

2settle mediators & juristen

ARBEIDSGESCHIL

Een arbeidsconflict hakt er meestal behoorlijk in. Juist om deze reden is het belangrijk rationeel en niet te snel te beslissen. Bij 2 settle is het mogelijk om in een eerste gratis intake gesprek uw kwestie tebespreken. Samen met een deskundige bepaalt u welke weg het beste is. Een mediation, een eigen jurist of een check van de u aangeboden vaststellingsovereenkomst.

Ons kantoor zal altijd eerst proberen om rond de tafel in mediation of bemiddeling de zaak op te lossen, pas als dat niet mogelijk is wordt een zaak aan de rechter voorgelegd. Dat bespaart u veel ergernis tijd en geld. 

Via onderstaande knop vindt u meer informatie. Heeft u liever meteen een afspraak, dan kunt u via de knop contact hiertoe een verzoek indienen.

ONTSLAG

De coronacrisis brengt zeer onzekere tijden met zich mee. Bedrijven moeten noodgedwongen op zoek naar manieren om overeind te blijven en werknemers zijn niet altijd meer zeker van hun baan. 

Bent u werknemer en heeft u vragen over uw ontslag of bent u werkgever en denkt u aan ontslag en heeft u hierover vragen. Neem dan gerust contact met ons op, u wordt ontvangen in een eerste gratis vrijblijvende intake waarin samen wordt gezocht naar een goede oplossing.

Onderstaande knop geeft u meer informatie over het onderwerp ontslag.

LAAT JE VASTSTELLINGSOVEREENKOMST CHECKEN

Laat een ontslag via het UWV of een vaststellingsovereenkomst eerst door uw jurist checken. Dit kan u heel veel geld en zorgen besparen. In de regel wordt deze check door de werkgever vergoed, onze juristen kunnen dit bij uw werkgever verzoeken. Lees hieronder verder over het VSO.

snelle scheiding/2settle mediators&juristen