• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Arbeidsgeschil efficient oplossen?

Je gaat het pas zien als je het doorhebt. 

 

Indien een oplossing in mediation een gepasseerd station is of de wederpartij wil niet deelnemen aan een mediation, is een afspraak bij één van onze arbeidsjuristen een logische volgende stap.

Een eigen jurist die met U meedenkt.

Laat een ontslag via het UWV of een vaststellingsovereenkomst eerst door uw jurist checken. Dit kan u heel veel geld en zorgen besparen. 

2settle zoekt altijd eerst naar een oplossing rond de tafel samen met de wederpartij en diens jurist. Het voordeel hiervan is dat niet de rechter, maar partijen samen beslissen over de regeling die wordt getroffen. Onze ervaring is dat een tussen partijen gekozen regeling in de meeste gevallen veel gunstiger uitvalt dan het vonnis van een rechter. Daarnaast bespaart u op de juridische kosten.

Pas als dit niet lukt, zal gekozen worden voor een procedure bij de rechtbank. In alle gevallen profiteert u van de bijstand van een eigen ervaren arbeids jurist.

2settle helpt bedrijven en particulieren bij het oplossen van juridische arbeidsgeschillen en is het betaalbare alternatief voor dure advocatenkantoren zonder aan kwaliteit in te leveren. U kunt bij ons terecht voor advies en juridische ondersteuning.

Wij ontvangen cliënten in een eerste gratis kennismakingsgesprek. Onze jurist bekijkt samen met u welke route het beste is in uw specifieke geval. 

Indien u meer wilt weten over onze dienstverlening, of indien u hulp zoek bij een (juridisch) geschil, kunt u hieronder contact met ons opnemen of direct telefonisch: 045-2058211.

 

"If you only focus on the problem you might miss the easy solution."

 

 neem contact op