Eigen jurist

2Settle Mediators & Juristen

Juridische dienstverlening

jurist 2settle

eigen jurist 2settle

Een juridisch conflict kan iemand behoorlijk raken en vaak slaat de paniek toe. Gelukkig blijkt meestal nadat de zaak binnen het juridisch kader is geschetst dat er gewerkt kan worden aan een oplossing. Het creëren van nieuwe mogelijkheden blijkt vaak veel effectiever dan het zoeken naar het enige juiste antwoord.

2Settle helpt bedrijven en particulieren bij het oplossen van juridische geschillen en is het betaalbare alternatief voor dure advocatenkantoren zonder aan kwaliteit in te leveren. U kunt bij ons terecht voor advies, juridische ondersteuning in de civiele praktijk. Voor meer informatie over de velden waar 2 settle werkzaam is klikt u op deze knop:  civiele rechtspraktijk.

Wij ontvangen cliënten in een eerste gratis kennismakingsgesprek. Onze jurist bekijkt samen met u welke route het beste is in uw specifieke geval. Onze voorkeur gaat uit naar een oplossing uit onderhandeling (= mediation advocacy) om hoge proceskosten en tijd te besparen.  Onze jurist zal in de rol van mediation advocate (= mediation bemiddelaar) in een viergesprek trachten tot een oplossing te komen. Wenst u de procedurele route dan is dit binnen de mogelijkhed en van onze juristen, uiteraard ook mogelijk.

Indien u meer wilt weten over onze dienstverlening, of indien u hulp zoek bij een (juridisch) geschil, kunt u hieronder contact met ons opnemen of direct telefonisch: 045-2058211

Wilt u zich oriënteren op de mogelijkheden via mediation:   mediation .

“Focus op de stap die je neemt.”