Eigen jurist

2Settle Mediators & Juristen

jurist 2settle

eigen jurist 2settle

Juridische dienstverlening

Een juridisch conflict kan iemand behoorlijk raken en vaak slaat de paniek toe. Gelukkig blijkt meestal nadat de zaak binnen het juridisch kader is geschetst dat er gewerkt kan worden aan een oplossing. Het creëren van nieuwe mogelijkheden blijkt vaak veel effectiever dan het zoeken naar het enige juiste antwoord.

2Settle helpt bedrijven en particulieren bij het oplossen van juridische geschillen en is het betaalbare alternatief voor dure advocatenkantoren zonder aan kwaliteit in te leveren. U kunt bij ons terecht voor advies, juridische ondersteuning in de civiele praktijk. Voor meer informatie over de velden waar 2 settle werkzaam is klikt u op deze knop:

Wij ontvangen cliënten in een eerste gratis kennismakingsgesprek. Onze jurist bekijkt samen met u welke route het beste is in uw specifieke geval. Onze voorkeur gaat uit naar een oplossing uit onderhandeling om hoge proceskosten en tijd te besparen.  Wenst u de procedurele route dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Indien u meer wilt weten over onze dienstverlening, of indien u hulp zoek bij een (juridisch) geschil, kunt u hieronder contact met ons opnemen of direct telefonisch: 045-2058211

Wilt u zich oriënteren op de mogelijkheden via mediation:

 

“Focus op de stap die je neemt.”