ECHTSCHEIDING

2settle mediators & juristen

echtscheiding

ECHTSCHEIDING

Echtscheiding is een emotioneel en ingewikkeld proces. 2 settle probeert clienten zoveel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor ervaren clienten dat alle punten professioneel, juridische en fiscaal juist worden afgehandeld , waarbij 2 settle zorgt dat alle belangrijke onderwerpen aan bod komen. U heeft dan in elk geval een zorg minder en daar helpen wij graag aan mee. Voor meer informatie klikt u door naar de pagina. Wenst u direct een afspraak, belt u dan met 045 2058211 of vul ons contactformulier in op de contactpagina.

EINDE SAMENWONINGS/GEREGISTREERD PARTNERSCHAP

Het verbreken van een samenwoning of een geregistreerd partnerschap verschilt in emotie en afspraken niet veel van een echtscheiding. Bovendien moet een geregistreerd partnerschap bij aanwezigheid van kinderen via de rechter en zonder de kinderen door een advocaat bij de gemeente worden ingediend.

Bij 2settle wordt u in dit proces professioneel begeleid met het oog op een goede juridische en fiscale afwikkeling van uw relatie.

Indien u meer wil weten, klik op de link of maak een eerste afspraak via de contactknop.

einde geregistreerd partnerschap
ouderschapsrenovatie

OUDERSCHAPSPLAN OPSTELLEN/RENOVATIE

Na een scheiding is er ook bij ex samenwonenden een verplichting tot het opstellen van een ouderschapslan.

Dat is ook verstandig want wachten ouders tot er een conflict is dan is het lastiger om in goed overleg een plan op te stellen.

Bovendien zorgt een ouderschapsplan voor duidelijkheid rondom de financiën van de kinderen. Bij 2settle wordt een berekening interactief gepresenteerd. Zo weet u waar een berekening uit bestaat en welke toeslagen u kunt aanvragen.

Heeft u behoefte aan nieuwe afspraken, gebruik dan onze ouderschapsrenovatie.

Voor meer informatie kunt u op onderstaande knop klikken of direct een afspraak plannen via de contactknop.

SCHEIDEN EN ONDERNEMING

2settle businesss ES is een product  wat erin voorziet dat een scheiding met onderneming op een professionele en neutrale wijze wordt begeleid.

In plaats van ieder voor zich, wordt er samengewerkt met een accountant zonder dat deze laatste de regie heeft van het echtscheidingsproces. Voor meer informatie klikt u op ondersstande knop of indien u direct een afspraak wil maken op de contactknop.

scheiden en onderneming