WIE ZIJN WIJ

2Settle Mediators & Juristen

Bij 2settle mediators & juristen zijn mediators werkzaam die tevens jurist zijn. Hierdoor zijn klanten verzekerd van een goede juridische en fiscale begeleiding. Daarnaast hebben klanten de gelegenheid te kiezen tussen een oplossing in mediation, bemiddeling of een procedure.

“Een conflict overkomt je, een gevecht is een keuze.”

“Samen met u proberen we er het beste van te maken.”

Mr. Annet van Rijn

Annet van Rijn is universitair geschoold jurist en MfN / ACB geregistreerd jurist mediator met zowel de specialisatie familie/echtscheidingsmediation, arbeid en strafrechtmediation. Zij heeft brede ervaring in de zakelijke wereld en is als jurist aan een advocatenkantoor verbonden geweest. Echter het lijnrecht tegenover elkaar uitvechten van een conflict binnen de advocatuur, heeft plaats gemaakt voor de gefaseerde gesprekstechniek van mediation. Hierdoor wordt het geschil overbrugd in plaats van vergroot, met behoud van het juridische aspect.

Annet is initiatiefneemster van het echtscheidingshuis.

LL.B. Isabelle Straten

Isabelle Straten is als  jurist en junior  mediator sinds enige tijd werkzaam bij 2settle. Inmiddels heeft zij de nodige ervaring opgedaan in het personen- en familierecht en civiele juridische procedures. Met name binnen het verzekeringsrecht heeft zij haar sporen verdiend. Een conflict zo oplossen dat beide partijen met een tevreden gevoel verder kunnen gaan geeft haar meer voldoening dan het winnen van een zaak ten koste van een ander. Isabelle kiest daarom eerst voor een gesprek en alleen als dit niet mogelijk is, zal zij een procedure voorstellen.